Kategórie článkov

Najnovšie názory

Žiadne názory

Vyhľadávanie v blogu

eKasa: Krok č.1 Požiadajte o pridelenie kódu pokladnice čo najskôr

eKasa: Krok č.1 Požiadajte o pridelenie kódu pokladnice čo najskôr

Vážení zákazníci,

už čoskoro očakávame upgrade balíčky na Vaše registračné pokladne a tak isto aj nové zariadenia na systém eKasa, ktoré ste si u nás predobjednali. V tejto súvislosti Vám chceme objasniť postup tohto procesu, aby sme potom zbytočne nečakali na niečo z Finančnej správy, čo môžeme vybaviť už v týchto dňoch.

Tým najdôležitejším pre Vás, bude získať príslušné eKasa autentifikačné a identifikačné kódy.

Prečo riešiť pridelenie kódu už dnes ?

Podľa informácií z Finančnej správy trvá v súčasnej dobe pridelenie kódu aj 7 dní a termín sa môže v dôsledku návalov žiadostí aj predlžovať. Nával žiadostí očakávame v najbližších týždňoch až do skončenia prechodného obdobia čiže 30.06.2019. Tento nával nastane ak všetci výrobcovia svoje pokladne scertifikujú, následné vyrobia a začnú nám partnerom posielať podľa predobjednávok. 
Aby sme sa vyhli nechceným predĺženým čakacím dobám si môžete tieto údaje zatiaľ aj bez samotného zariadenia zabezpečiť už teraz a následne počkať kedy Vás budeme informovať, že balíček pre Vás je pripravený a môžeme urobiť upgrade Vašej pokladne, poprípade predať Vám Vaše nové zariadenie.

Ako získam eKasa kód ?

Ako získam eKasa kód

Vyššie máte manuál z finančnej správy, ktoré sme trošku upravili aby tam neboli veci, ktoré vôbec nepotrebujete ale len podstatné informácie. Pripravujeme pre Vás aj videomanuál, ktorý by mal byť dostupný v najbližších dňoch a tu Vám ho zverejníme.

Spolu to všetko hravo zvládneme, a ako som spomínal vyššie v najbližších týždňoch očakávame zásielky s prvými eKasa riešeniami, takže hneď po naskladnení tovaru Vás postupne začneme oslovovať a dohadovať si termíny aby sme odštartovali túto cestu s Vami našimi zákazníkmi.

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom balíčkov a zariadení nás kontaktujte. Ohľadom portálu finančnej správy kontaktuje ich nakoľko je všetko ešte len teraz aktuálne takže bližšie informácie ešte nemáme ani my.

Videomanuál

Autor 15.04.2019 dna Aktuality, eKasa 0 5375

Zanechajte nám Váš názorZanechajte odpoveď

Musíte sa prihlásiť ak chcete napísať Váš názor..

QR kód

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu